Verzekerbare arbeidsvoorwaarden

Ontzorgen

De doelstelling van De Vogel Confidum Pensioenadvies is het ontzorgen van de werkgever en/of de HR manager van haar complexe vraagstukken op het gebied van verzekerbare arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij aan advies, beheer en communicatie van (semi-)collectieve pensioenregelingen, nabestaandenpensioen, ziekteverzuim en WIA. 
Daarnaast adviseren wij directeur-grootaandeelhouders (DGA’s) op het gebied van pensioen (eigen beheer en/of verzekeren) en adviseren wij verzekeringen voor de DGA’s inzake overlijden en arbeidsongeschiktheid. Wij werken met innovatieve online systemen, zodat advies, beheer en communicatie zo helder, optimaal en efficiënt mogelijk aansluiten bij de wensen en doelstelling van onze klant.

Geen provisie

De Vogel Confidum Pensioenadvies werkt op basis van netto producten. Dat wil zeggen dat wij geen provisie of welke andere vorm van beloning dan ook, ontvangen van aanbieders van deze producten. Het door ons gegeven advies wordt direct door de opdrachtgever betaald, al naar gelang de werkzaamheden die worden verricht. Hierover wordt vooraf helder gecommuniceerd ter voorkoming van verrassingen achteraf.

Helder en transparant

De focus ligt op een heldere en transparante advisering en werkwijze. De materie is nu eenmaal niet altijd even eenvoudig. Wij weten in begrijpelijke taal inzage te geven in wat de best passende oplossing is en waarom. Uiteraard is ons advies volledig gebaseerd op uw wensen en doelstellingen, rekening houdend met juridische en fiscale wetgeving.